Bilservice 5

Bilägande ska vara enkelt

Hos MECA finns idag över 360 anslutna bilverkstäder från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.
Du hittar alla våra verkstäder här. 


Vi förstår bilar

MECA har ovärderlig erfarenhet av många sorters bilar och märken. Våra mekaniker sitter på kunskapen så du kan sitta lugnt.
När du vill förstå lite mer om våra tjänster som verkstäderna kan hjälpa dig med, kan du läsa mer om dem här:

AC-service  Byta bilbatteri

AC-reparation Byta lampor

Batteritest Däckhotell

Bilservice Däckbyte

Bromsar Felsökning bil

Hjulinställning Kamremsbyte

Oljebyte Släcka 2:or 

Hämta & lämna-service

  

Vi förstår dig

När bilen inte fungerar som den ska så ska det vara lätt att få den reparerad. Vi förstår att du vill kunna få en tid snabbt om något strular och vi förstår att det suger att vara utan bilen en dag. Därför har vi lånebilar. Vi förstår också att du inte alltid förstår eller kanske inte ens bryr dig. Du vill bara att det ska funka. Vi erbjuder flertalet av våra tjänster till ett fast pris som du enkelt kan boka här. 

 

Vi tänker på tryggheten. 

  • Kom ihåg att vid bilservice ingår alltid assistansförsäkring under 12 månader från det att servicen är utförd, oavsett vilken MECA-verkstad du väljer. 

  • Våra garantier på reservdelar är på minst tre år medan arbetet även går under garanti. Du kan läsa mer om det här. 

  • Godkänd bilverkstad är en branschstandard som betyder att verkstaden följer lagar, miljökrav, förordningar, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut. 

  • Godkänd Elbilsverkstad
    Då utvecklingen av våra fordon ständigt går framåt måste även våra mekaniker göra detsamma. Vi har i Sverige idag en ökande trend med antal sålda elbilar och laddhybrider, vilket betyder att det är dessa bilar som i framtiden kommer finnas på våra verkstäder. Vi vill välkomna dig och din elbil på service och därför certifierar allt fler av våra verkstäder sig.