Elbil

Vi förstår att din elbil behöver vår energi

Framtiden för bilbranschen är elektrisk. Självklart möter MECA denna utveckling genom att löpande kompetensutveckla våra fordonstekniker så att de kan hantera och serva el- och hybridbilar.

Även elbilar behöver tas om hand. De vanligaste arbeten i elbilar är byte av kupéfilter, däck, hjulinställningar, underhåll av batterier och andra elfel. Regelbunden service är också viktig, även om olika bilmärken har olika krav på serviceintervaller.

Vi växer löpande med nya godkända elbilverkstäder
I takt med att antaler elbilar ökar får MECA fler godkända elbilverkstäder. Vi genomför löpande utbildningar där våra verkstäder får möjlighet att utbilda sig. Hos oss kan du alltså vara trygg med att vi har hög kompetens och den moderna utrustning som krävs för att serva, underhålla och reparera din elbil.

Vi säkrar framtiden med avancerad kompetensutveckling
Under hela 2023 fortsätter vi vår utbildningssatsning i regi av Promeister*. Enligt de kriterier som finns kan en verkstad bli godkänd elbilsverkstad på tre olika nivåer. Om du vill kan du läsa mer på https://promeister.se/e-plus.

Du bokar smidigt på vår hemsida
Alla våra verkstadstjänster går att boka för dig som kör en elbil eller hybrid. Vid bokningen visas alla verkstäder som har möjlighet att hantera din bil. Detta för att bokning ska bli så smidig som möjligt. Kom ihåg, när du bokar en service av din elbil ingår alltid assistansförsäkring i ett år.

Boka här

*Promeister är ett företag inom Mekonomengruppen (där även MECA ingår) med verkstadsprodukter, utbildningar och experter.