MECA officiell partner till Hammarby Fotboll

2015-03-26

Bilverkstadskedjan MECA och Hammarby Fotboll har tecknat ett samarbetsavtal där MECA blir ny officiell partner till den Allsvenska fotbollsklubben.

MECA officiell partner till Hammarby Fotboll

Bilverkstadskedjan MECA och Hammarby Fotboll har tecknat ett samarbetsavtal där MECA blir ny officiell partner till den Allsvenska fotbollsklubben. Parterna har tecknat ett flerårigt samarbetsavtal där MECA tillsammans med övriga intressenter och sponsorer ska skapa extra inkomster åt klubben och samtidigt stärka sponsorernas affär.

MECA har under året inlett fler samarbeten med idrottsklubbar och sportligor. Nu inleds ett strategiskt samarbete med Hammarby Fotboll där bl a serviceavtal med klubbens övriga sponsorföretag ska generera extra inkomster för klubben och minska kostnader för företagen. MECA kommer också vid sidan av avtalet stödja supporterföreningen med ekonomiskt bidrag som bonus för positiv läktarkultur.

”Vi vill synas där våra kunder finns och idrotten är en sådan arena. Hammarby är en kulturbärare inom svensk fotboll och vi ser fram emot att samarbeta med klubben och övriga sponsorföretag de kommande åren. Vi ska tillsammans skapa en bra affär för alla parter där vi kan bidra med sänkta servicekostnader för företagen och generera extra inkomster för klubben”, säger Krister Duwe, VD MECA Sweden.

”Vi är väldigt glada och stolta över att MECA valt oss som partner säger Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll. MECA har visat på engagemang och insikt i de diskussioner vi haft och att ett så starkt varumärke som MECA väljer Hammarby är ett tydligt tecken på hur förra årets höga publiksiffror har bidragit till att öka klubbens attraktionskraft”, säger Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll.

Om Hammarby
Hammarby är en nationell marknadsföringsplattform med ett starkt varumärke med enormt genomslag. Hammarby driver idag en av Sveriges största pojkfotbolls-verksamheter med drygt 1.500 spelare födda 1995-2008.  Överlägset störst på TV4 Sport –Över 52 timmar i TV 2013 har lockat fler än 2,2 miljoner tittare, Läs mer på hammarbyfotboll.se

Om MECA
MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 1 000 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 130 butiker i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder kronor och har ca 950 anställda.
MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

För ytterligare information, kontakta:

Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll
Tel +46 (0)70 256 64 44 henrik.kindlund@hammarbyfotboll.se

Krister Duwe, VD MECA Sweden
Tel +46 (0)73 094 63 80 krister.duwe@meca.se