MECA reservdelar

Ett sortiment med unik bredd

MECAs distributionsnät består av 86 expresslager i Sverige och Norge. Alla spelar en viktig roll när det gäller att förse våra anslutna verkstäder med reservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Eftersom expresslagerna har en unik sortimentsbredd och leveranstäthet – ofta flera gånger per dag – får verkstäderna färre partners att agera mot. Detta ger mer tid till kärnverksamheten; att serva och reparera bilar. I slutänden innebär det sänkta totalkostnader, vilket i sin tur ger bilägaren mer kostnadseffektiva verkstadsbesök.

Bilreservdelar

Våra expresslager har ett komplett sortiment av reservdelar till alla vanligt förekommande bilmodeller. Vi samarbetar med flera av världens största tillverkare, vars reservdelar är av originalkvalitet eller motsvarande kvalitet. För konsumenten innebär detta att bilens garantier fortsätter gälla vid användandet av våra bildelar.

Verktyg och verkstadsutrustning

När det gäller verktygssortimentet följer vi en både enkel och utmanande filosofi – att bygga ett noga utvalt sortiment till rätt pris. I sortimentet återfinns produkter som exempelvis handverktyg, specialverktyg, billyftar, däckmaskiner samt avancerade diagnosinstrument. Kort sagt, allt en modern bilverkstad behöver.